Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 2015-2016-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 2015-2016-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017
  Το Σάββατο 28 Ιαν 2017 στην κατάμεστη αιθουσα της ΛΑΦΛ Λάρισας(200 και πλέον άτομα μέλη και φίλοι της ΕΑΑΣ Λάρισας), πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκαν 12 και 19 αριστεύσαντες μαθητές/τριες Β΄και Γ΄Λυκείου αντίστοιχα, σχολικού έτους 2015-2016 και η κοπή της πίτας 2017 του Παραρτήματος. Στη συνέχεια ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με την Στρατιωτική Μουσική της Στρατιάς.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιος, ο οποίος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ο Διοικητής της Στρατιάς Αντγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτριος Παπαδημόπουλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυν.Διευθυντής, εκπρόσωπος του Δημάρχου και οι πρόεδροι  των ΕΑΑΑ, ΣΕΑΝ, Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής και ΕΛ.ΑΣ Λάρισας και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Λέσχης και μέλος μας, Σχης (ΔΒ) ε.α. Δημήτριος Γεωργάκης.
 Στα ξεχωριστά της βραδιάς ο χαιρετισμός του Στρατηγού Διοικητή της 1ης Στρατιάς Δημόκριτου Ζερβάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη οικογένεια των αποστράτων στην οποία όλοι οι εν ενεργεία κάποια στιγμή θα ενταχθούν, ενώ τελείωσε το χαιρετισμό του με ένα ρητό από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη που δείχνει την φιλοσοφία του για τον τρόπο που πορεύεται ως εν ενεργεία Ανώτατος Αξιωματικός, ''Τους πεζούς χαιρέτα όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις''.

                                  
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου