Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Νέος Πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξκών Στρατού(ΕΑΑΣ) στη Λάρισα.
   Σε μία σεμνή, αλλά μεστή τελετή  στη Λέσχη των Αποστράτων Αξκών του Στρατού, πραγματοποιήθηκε η παράδοση της προεδρίας της ΕΑΑΣ Λάρισας από τον απερχόμενο πρόεδρο Αντγο ε.α. Σπυρίδωνα Τσιρώνη, στον παραλαμβάνοντα Αντγο ε.α. Κων/νο Βλάχο.
 Ο απερχόμενος πρόεδρος συγκινημένος αναφέρθηκε στο έργο της τριετούς θητείας του, πέραν από κάθε πολιτική ανάμειξη, με προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των συναδέλφων. Η ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, των 850 μελών ανήκει σε όλους τους αποστράτους και δεν είναι κτήμα κανενός. Δεν είναι υπέρ της ισοπέδωσης των πάντων. ΝΑΙ στον αλληλοσεβασμό, αλλά στο χώρο της ΕΑΑΣ, δεν είναι όλοι ΟΜΟΙΟΒΑΘΜΟΙ.
  Προέβη σε σύντομο απολογισμό της θητείας του και ευχήθηκε κάθε επιτυχία και ευόδωση του έργου της νέας προεδρίας. 
   Ευχαρίστησε όλους που με κάθε τρόπο συνέβαλαν στο έργο του, αλλά και τα ΜΜΕ, για την προβολή της ΕΑΑΣ.
    Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντγος Δημόκριτος Ζερβάκης. Ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ Λάρισας, Σμηναγός ε.α. Λιούτας Κων/νος, ο οποίος προσκλήθηκε και παρευρέθηκε στην τελετή, προσέφερε αναμνηστική πλακέτα στον απερχόμενο πρόεδρο.
   Ο νέος πρόεδρος αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιό του, δήλωσε ότι θα συνεχίσει το έργο της ΕΑΑΣ και θα προσπαθήσει να ενισχύσει την παρουσία των μελών, τόσο στη λέσχη, όσο και σε μέλλουσες εκδηλώσεις.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου